Школата по модерен балет “Аксел” към Обединения детски комплекс с хореограф Адриана Мумджиева кани своите приятели и почитатели на заключителен концерт-спектакъл по случай края на учебната година.

Заповядайте на 8 юни 2021 г., вторник, в салона на бившия театър от 18,00 ч. Концертът е благотворителен, като събраните средства ще бъдат използвани за финансиране на конкурсни участия на децата от балет “Аксел”. Входът е с покани на стойност 3 лв., които могат да бъдат закупени на място, непосредствено преди събитието.

С ефектен танцов спектакъл Балетна школа “Аксел” ще отбележи края на учебната 2020/2021 г. и приключването на творческия сезон за възпитаниците на балета. С обещание за незабравими емоции и невероятна атмосфера, обгърната в магията на танца, децата от Балет “Аксел” ще демонстрират своите умения и талант. В продължение на час и половина зрителите ще могат да се насладят на прекрасна хармония между хореография, сюжет, музика и сценични костюми, умело подбрани от Адриана Мумджиева. Чаровните балерини на “Аксел” ще изпълнят на сцената общо 22 оригинални и въздействащи хореографии в ритъма на модерния и съвременния танц. В концерта ще вземат участие от най-малките до най-големите танцьори на школата, обучавани в шест групи през настоящата учебна година. Възпитаниците на балет “Аксел” – една от най-успешните и разпознаваеми школи в града, ще зарадват публиката и с най-новия си репертоар от танци. Празничната атмосфера ще бъде допълнена с изпълнения на певците от ВГ “Бяло, зелено, червено” с вокален педагог Румяна Вълчанова. По време на концерта балет “Аксел” ще изпрати тържествено и своите пет абитуриентки тази година – Габриела Иванова, Диана Дамянова, Марина Вълева, Ивелина Николова и Виктория Хлебарова, които години наред бяха част от голямото семейство на школата.