На зловеща кървава гледка се натъкнали жители не село Казимир на 26 юли в землището на селото. Те намерили обезобразен труп на убита кошута с отрязани крайници и веднага сигнализирали на телефон 112.

Пристигналата на място полицейска дежурна оперативна група също била потресена от находката. След извършения оглед на местопроизшествието били назначени аутопсия и експертизи за изясняване на случая. Разследването продължава, образувано е досъдебно производство.

На фона на ужасяващата информация от полицейския бюлетин днес като детска игра изглежда поредният засечен с алкохол в кръвта шофьор. Той бил засечен с 1,71 промила, докато карал опела си в село Айдемир в късна доба около 2,20 ч. 51-годишният водач отказал да даде кръвна проба и бил задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Същата била съдбата и на друг водач, който тази сутрин в 9,00 ч. карал фолксвагена си с 2,19 промила алкохолно съдържание. Пътни полицаи го спрели за проверка в района на село Калипетрово и го тествали с дрегер. Водачът също отказал да даде кръвна проба и бил задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство.