На 2 август от 18,00 ч. на сцената до втория шадраван в Дунавския парк ще се проведе градският кръг на конкурса „Мини мис и Мини Мистър“. Той отново ще е под патронажа на кмета д-р Юлиян Найденов.

Единственият лицензиран конкурс за талантливи деца е запазена марка на актрисата – автор и водещ на шоуто Илиана Балийска, която през тази година отбелязва своята 40-годишнина на сцена. Шоуто гостува в Силистра за девета поредна година и се радва на голям интерес от родители и деца. С конкурса се дава възможност за творческа и телевизионна изява на деца от 3 до 12 години. В него могат да участват чаровни, артистични, музикални и танцувални деца от две възрастови групи – от 3 до 6 години и от 7 до 12 години. Те ще имат абсолютната свобода на сценичната изява – песни, стихотворения, танци, гимнастика, балет, акробатика, фокуси или…. нещо невиждано.

Номинираните деца ще имат възможност да представят Оощина Силистра на 23-тия Национален телевизионен конкурс “Мини Мис и Мини Мистър”, България 2021, който ще се заснеме в София наесен. Записвания – на място – 1 час преди началото на конкурса! Вход свободен.