Със златен, сребърен и бронзови медали се окичиха съответно Теодор Атанасов, Ростислав Василев, Ростислав Коконов и Веселин Димитров в Международния турнир по карате „София оупън 2021“.

В турнира взеха участие 500 състезатели от страната и чужбина. Двудневната надпревара бе във всички възрастови групи, като в нея бяха определени шампионите за младежи, жени и мъже. Още в първия ден се видя, че многото световни и европейски звезди сред участниците отново правят този турнир най-голямата и класна надпревара по карате у нас. Зрителите аплодираха уменията на асове от водещи национални школи като Северна Ирландия, Италия, Гърция и Македония.

Независимо, че не взеха призови места, добра физическа и техническа подготовка демонстрираха и другите състезатели на „Шото – Витяз“ в съответните възрастови групи и категории: Радослав Георгиев, Дарин Валентинов, Силвена Кралева, Мартин Илиев, Стоян Стоянов и Калоян Тодоров.

Сред официалните гости на турнира бе и президентът Румен Радев. Ръководството на КК „Шото –Витяз“ пожелава на всички състезатели по-високи спортни отличия в предстоящите национални и международни турнири.