За четвърта поредна година, от Сдружение „Силистра 2030“ организират инициативата „Коледни кошници.“.
Ако желаете да усетите истинския смисъл на Коледа и да я превърнете в повод за щастие на повече отколкото сте предполагали хора, от Сдружението ви канят да се присъедините към каузата. Тя се състои в събирането на средства, закупуването на продукти и опаковането на коледни пакетчета, които в последствие биват раздавани на различни социални групи и семейства, чиито истории може би никога не сте срещали. Миналата година от „Силистра 2030“ успяха да зарадват над 270 човека, а в организацията се включиха над 50 доброволци.

Тази година организаторите отново ще разчитат на вашата подкрепа, за да превърнат тази история в реалност. Можете да подкрепите инициативата, като се запишете за доброволци за опаковане и доставка на кошниците, или чрез сума по ваш избор.

Ако искате да сте доброволец, можете да изпратите съобщение до „Силистра 2030“. Ако желаете да подкрепите финансово каузата, може да го направите чрез банков превод на
IBAN:BG42UBBS80021099654940, титуляр: Силистра 2030 и пейпал. Или да се свържете с някой от екипа , откъдето ще ви помогнат.

Ако сте производител или собственик на магазин и желаете да се включите с продукти – свържете се с организаторите по имейл или на лично съобщение, за да уточните детайлите. Събраните суми ще бъдат използвани за осигуряването на качествени продукти, с които да бъдат зарадвани максимален брой семейства. Нека доброто от нас, стопли доброто в другите.

Събитието във Фейсбук следете ТУК