Първо място в индивидуалното класиране при мъжете и второ – в комплексното отборно класиране са завоювали представители на Областната дирекция на МВР / ОД на МВР/ в Силистра на Републиканския преглед по полицейска стрелба с пистолет, приключил днес във Варна с участието на състезатели от 24 дирекции на вътрешното министерство, съобщиха от дирекцията в Силистра.
Със златен медал и грамота е отличен силистренецът Евгени Мирчев, спечелил първото място в индивидуалната надпревара при мъжете.
В комплексното подреждане отборът на ОД на МВР-Силистра в състав Евгени Мирчев, Красимир Янев, Даниел Костадинов, Таня Трендафилова и Мерал Мустафова е завоювал престижното второ място и е награден с купа и грамота.
Силистренските представители са пети в отборното класиране при мъжете, а при жените са на шеста позиция. На шесто място се е класирала и Таня Трендафилова в индивидуалното подреждане при жените.
Републиканският преглед по полицейска стрелба с пистолет се е провел в дните 29 юни – 2 юли във Варна в рамките на Спортния календар на МВР за 2020 година.