Листата на „Демократична България“ в Силистра е съставена от качествени професионалисти, ярки индивидуалности, но отбор. Хора, които гледат в една посока и са готови да работят в екип за обновлението на България. Това заяви съпредседателят на обединението Христо Иванов при посещението си в крайдунавския град.

Листата на обединението в Силистра се води от адвокат Златко Куртев и включва доказани специалисти и в други области: д-р Чавдар Куманов, Стефан Железов (икономист), архитект Мария Илчева-Иванова, Деница Кандиларова (икономист) и Мария Иванова (педагог).

„Тези хора са вашите хора. Наистина можете да гласувате доверие на тези хора. Вярвам, че заедно с тях ще изпълним очакването на българското общество за промяна. Това е машината, която ще ни доведе до резултати, които ще изненадат всички“, каза още Иванов.

Той припомни, че „Демократична България“ насърчава преференциалния вот, защото то дава допълнителна динамика и енергия на кампанията.

„Макар и да имаме вътрешна конкуренция и динамика, цари изключителна задружност. Това са хора, обединени от една кауза. Не е просто някакъв сбор от хора, а истински отбор на промяната“.

Пред Силистренци, Христо Иванов заяви още, че на страната ни е нужно управление и „Демократична България“ е единствената сила, която може да гарантира промяна, реформи и модернизация.

„Променят се времената, разместват се пластовете, заложете на сигурното. Заложете на онова, което е последователно и е показало, че има програма, но има и воля и характер, има и отбор“, завърши Иванов.