Съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов посети с екипа си и откри лично предизборната кампания на коалицията в Силистра.

Той представи листата от кандидатите за депутатските места и сподели пред членове и симпатизанти на партиите от коалицията основните цели и задачи в бъдещата работа.

„Време е да поставим цел и посока на промяната. Промяна, която поставя България в центъра на картата. Време е България да стане свободна, силна, достойна и просперираща страна. И Силистра е част от тази карта.

Имаме ясна и измерима цел – да направим България най-доброто място за живот на Балканите! И вярваме, че до 5, максимум 7 години, можем да я постигнем, заяви в Силистра Христо Иванов.

Той допълни, че „Демократична България“ има волята, знанията и опита да върне държавата на нейните граждани и да я постави на пистата на ускорената модернизация.

„Вярвам, че на 14 ноември гражданите ще гласуват за управление, което носи свобода, законност и модернизация. Търсим доверието на избирателите, за да създадем алтернатива на корупционния модел, задушаващ развитието на България. Убедени сме, че избирателите ще разпознаят в наше лице последователните и компетентни демократи.

Вярваме, че ние, свободните граждани, можем заедно да изградим България, която се движи с висока скорост в развитието си към ясно зададена цел. И тя е да настигнем и задминем балканските си съседи по качество на живот в съвсем близко бъдеще.

Хората на България го заслужават – с целия си талант, знания, умения, способности – трябва да имат причина да остават тук, вместо да търсят щастието си другаде, подчерта Христо Иванов. Можем да го направим като установим върховенство на правото. Можем да постигнем качествено подобряване на благосъстоянието на българските граждани и икономическо обновление.

Така България ще заеме своето достойно място сред успешните и развити държави, където свободата и предприемаческият дух създават благосъстояние и растеж.

България да стане най-доброто място за живеене на Балканите за нас не е предизборен лозунг. Това е ясна, краткосрочна цел. А усилията ни ще я превърнат във факт.

Време е да спечели България!